Naxçıvan Dövlət Universitetində icra edilən layihələr haqqında akademik, adminstrativ və tələbə heyətinə məlumat verilib

Tədbirin əsas məqsədi universitetdə icra edilən beş layihə haqqında universitetin akademik, adminstrativ və tələbə heyətini məlumatlandırmaq olub. Ümumilikdə 250 nəfərin iştirak etdiyi tədbirdə Naxçıvan Dövlət Universitetində “ENGAGE”, “DIRNA”, “IQAinAR”, “LMQ SANTE”, “FTLV” layihələrinin icra edildiyi bildirilib.

Tədbirdə eyni zamanda universitetin Strateji İnkişaf Planı və Fəaliyyət Planının da təqdimatı olub, universitetin paydaş xəritəsi iştirakçıların diqqətinə çatdırılıb.